Martes, 05 28 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

La psicoestimulació en la Gent Gran / La Psicoestimulación en la tercera edad

Sumari: 

És conegut per tots que és de vital importància en la gent gran el mantenir la ment activa per retardar l'aparició del deteriorament cognitiu.

En parlar de l'activació de la ment ens referim, no només a l'activació intel·lectual sinó també a l'activació emocional.

L'objectiu d'aquest curs és que l'alumne aprengui a desenvolupar adequadament tot el potencial intel·lectual, incloent la intel·ligència emocional del major.

Es produeixen un gran nombre de síndromes i problemes geriàtrics associats al deteriorament cognitiu que provoquen una infinitat de dificultats en la relació de l'ancià tant amb el personal sanitari i socioeducatiu com amb els seus familiars.

Mitjançant el present curs l'alumne aprendrà a conèixer les diferents àrees cerebrals que es veuen transformades en la gent gran i les característiques específiques del deteriorament cognitiu i les demències.

Al llarg del curs es coneixeran les diferents tècniques d'estimulació cognitiva i emocional que es duen a terme amb la gent gran.

________________________________________________________________________

Es conocido por todos que es de vital importancia en la tercera edad el mantener la mente activa para retrasar la aparición del deterioro cognitivo.

Al hablar de la activación de la mente nos referimos, no solamente a la activación intelectual sino también a la activación emocional.

El objetivo de este curso es que el alumno aprenda a desarrollar adecuadamente todo el potencial intelectual, incluyendo la inteligencia emocional del mayor.

Se producen un gran número de síndromes y problemas geriátricos asociados al deterioro cognitivo que provocan un sinfín de dificultades en la relación del anciano tanto con el personal sanitario y socioeducativo como con sus familiares.

Mediante el presente curso el alumno aprenderá a conocer las diferentes áreas cerebrales que se ven transformadas en la tercera edad así como las características específicas del deterioro cognitivo y las demencias.

A lo largo del curso se conocerán las diferentes técnicas de estimulación cognitiva y emocional que se llevan a cabo con  la tercera edad.

Durada: 100 hores / Duración: 100 horas

Preu: 230€ (200€ per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació). / Precio: 230€ (200€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC, previa acreditación de la situación).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Llistat de cursos Miscel·lània La psicoestimulació en la Gent Gran / La Psicoestimulación en la tercera edad