Martes, 03 05 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas

Email
Import
Import matrícula 113,00 €
Descripció

La competència entre les entitats avui dia és cada vegada més gran, la qual cosa obliga a les diferents organitzacions a adaptar els seus recursos, tant humans com materials, i a fer canvis importants dins de la seva estructura per poder afrontar amb èxit els reptes a mitjà i llarg termini . I gran part d’aquesta tasca és responsabilitat dels responsables de les entitats, pel que el desenvolupament d’habilitats directives positives i eficaces esdevé imprescindible per a uns bons resultats.

Aquest curs pretén facilitar les eines, estratègies i recursos bàsics per al desenvolupament i millora del lideratge, la gestió del temps, la organització, la motivació.... en definitiva, de les habilitats directives bàsiques dins les entitats socials i educatives.

_________________________________

La competencia entre las entidades hoy en día es cada vez mayor, lo que obliga a las diferentes organizaciones a adaptar sus recursos, tanto humanos como materiales, y hacer cambios importantes dentro de su estructura para poder afrontar con éxito los retos a medio y largo plazo. Y gran parte de esta tarea es responsabilidad de los responsables de las entidades, por lo que el desarrollo de habilidades directivas positivas y eficaces es imprescindible para unos buenos resultados.

Este curso pretende facilitar las herramientas, estrategias y recursos básicos para el desarrollo y mejora del liderazgo, la gestión del tiempo, la organización, la motivación.... en definitiva, de las habilidades directivas básicas dentro de las entidades sociales y educativas.

Durada: 50 hores / Duración: 50 horas

Preu: 113€ (97€ per a estudiants, persones a l'atur i/o associats/ades de TISOC. Cal acreditar la situació abans de fer efectiu el pagament). / Precio: 98€ (84€ para estudiantes, personas en situación de desempleo y/o asociados/as de TISOC.Es necesario acreditar la situación antes de hacer efectivo el pago).

Programa del curs en català / Programa del curso en castellano

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495

 

Está aquí: Home Aula Virtual Matriculació cursos Habilitats directives a les entitats socials i educatives / Habilidades directivas en las entidades sociales y educativas