Martes, 05 28 2024

Última actualitzacióDom, 22 Sep 2019 7pm

Condicions

1. La inscripció a l’activitat formativa es farà mitjançant el formulari d’inscripció que trobareu a la web.

2. La inscripció s’ha de realitzar abans de la data límit establerta; un cop finalitzat el termini d’inscripcions, i en funció del nombre d’inscrits, Serveis formatius L’Om decidirà la viabilitat de l’activitat.

3. El pagament de la quota d’inscripció s’ha de fer efectiu dins el termini d’inscripcions i en el nº de compte 0081-0260-60-0001226231 del Banc de Sabadell. La plaça no quedarà reservada fins haver fet efectiu el pagament.

4. La reserva de les places es farà per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

5. Un cop fet el pagament caldrà fer arribar el comprovant del mateix per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Els participants amb quota d’estudiant i/o en situació d’atur hauran d’adjuntar també la documentació que acrediti la seva situació.

6. La documentació de l’activitat es farà arribar a tots els participants via correu electrònic i durant la setmana prèvia a l’inici de la mateixa.

7. En cas de no poder assistir a l’activitat caldrà comunicar-ho per escrit a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. fins a 48h abans de l’inici de l’activitat; les cancel·lacions produïdes fora d’aquest termini no tindran dret a la devolució de la quota d’inscripció.

8. En cas d’impossibilitat d’assistència per raons de causa major justificada, i fins al mateix dia d’inici de l’activitat, es retornarà la quota d’inscripció; caldrà, però, comunicar-ho al més aviat possible per escrit i adjuntant la documentació que ho justifiqui a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

9. En finalitzar l'activitat formativa des de Serveis formatius L’Om es facilitarà un qüestionari d’avaluació de la mateixa mitjançant correu electrònic, que caldrà retornar emplenat.

10. Es lliurarà un certificat d’assistència a totes les persones participants a les accions formatives mitjançant correu electrònic, sempre i quan hagin complert el 80% d’assistència a la mateixa i previ lliurament del qüestionari d’avaluació; en cas de voler rebre el certificat en paper caldrà sol·licitar-ho per escrit a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

11. Serveis formatius L’Om es reserva el dret a anul·lar qualsevol de les activitats formatives per motius de causa de força major i/o si considera inviable la realització de la mateixa; en aquest cas es retornaran les quotes d’inscripció a totes les persones inscrites.

12. La devolució de les quotes d’inscripcions, quan s’escaigui, es farà mitjançant transferència bancària al nº de compte que els i les participants facilitin.

Contactar

  • 17005 Girona
  • Tel:  972 100 495